Welkom op onze nieuwe website!

Wat is de ANVT?

De ANVT is een vereniging van enthousiaste terreinrijders die hun terreinauto naast normaal gebruik op de weg ook in moeilijk begaanbaar terrein optimaal willen benutten.

De ANVT bereikt dit door:

- Bezitters van terreinauto's (ongeacht het merk) met elkaar kennis te laten maken,
- Het organiseren van 11 evenementen per jaar (recreatief terreinrijden),
- Het uitgeven van een emailnieuwsbrief,
- Het houden van een jaarvergadering waar de leden welkom zijn om gedachten te wisselen over de organisatie en de evenementen,
- Het begeleiden van nieuwkomers met hun 4x4 in het terrein,
- Naleving van voorschriften m.b.t. natuur en milieu.

Waar rijdt de ANVT?

In het gehele land met soms een uitstapje naar een buurland.
Omdat de leden (ongeveer 400) verspreid wonen, van Groningen tot Zeeland, organiseert de ANVT haar evenementen door het hele land op diverse terreinen zoals zandafgravingen, gronddepots, motorcrossterreinen etc. uiteraard met officiele toestemmingen/vergunningen van terreineigenaren, rijksoverheid en gemeentes.

Wat zijn dit voor evenementen?

Alle evenementen zijn puur recreatief en bezitten geen wedstrijd- of snelheidselementen (max. 5 km/uur), waardoor het gezelligheidsaspect een belangrijk onderdeel van de dag blijft.
Voor de onervaren terreinrijder is er op elk evenement de mogelijkheid om informatie en instructie te krijgen. Terwijl de doorgewinterde 4wd-rijder zijn hart kan ophalen in het door de ANVT uitgezette parcours. Tijdens alle evenementen is er volop gelegenheid iets te eten en te drinken.

Wat kost dit?

De contributie bedraagt € 110,- per 12 maanden plus een éénmalig inschrijfbedrag van € 12,50,-. Vervolgens kunt u zich inschrijven op onze evenementen als lid. U betaalt naast de contributie geen entreegeld op het evenement.


Voorbeeld: Wanneer u lid wordt op 01-04-2023 loopt uw lidmaatschap tot 01-04-2024. Vervolgens krijgt u van ons rond 01-04-2024 een nieuwe factuur voor de contributie.  Wilt u het lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een mail naar: secretaris@anvt.nl


Het is ook mogelijk om zonder lid te zijn van de ANVT mee te rijden.
Per keer kost dit € 40,-, maar....besluit je aan het einde van die dag alsnog lid te worden dan wordt het bedrag van € 40,- verrekend met het contributie- en inschrijfbedrag.Nieuws!

Onze sponsoren